Pomidory i oregano czynia potrawe wloska, wino i estragon -
francuska. Kwasna smietana zamienia ja w potrawe rosyjska, a
cytryna i cynamon - w grecka. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie
chinskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock

Nieziemska kuchnia na FB

My biggest master :)

My biggest master :)
love you Jamie

sobota, 28 marca 2015

Zastawa

Uwielbiam porcelanę i każda większa uroczystość w moim domu "zjedzona" zostaje na takiej zastawie.
Zbliża się Wielkanoc i czas by znów wyciągnąć najpiękniejsze talerze, misy i sztućce.
Ciekawa jestem czy u Was też gości porcelana na stołach.

Ja moją kupuję tu u nas,  w Holandii za grosze i pasjami kolekcjonuję. Macie bzika na punkcie tego na czym podajecie swoje dania?  Bo ja tak.....

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz